Despre firmă


 

"Medicii care se ocupă cu pacienții, ar trebui să înțeleagă, ce este omul, ce este viața și ce este sănătarea, și în ce mod echilibrul și armonia dintre aceste elemente le ține".

Leonardo da Vinci

 

[numele firmei] este o companie românească care oferă o gamă completă de îngrijire medicală.

 

Fiabilitate și angajament
Fiabilitate și angajament

Afacerea noastră a început la începutul anilor '90, având doar patru cabinete medicale. În urma sugestiilor bune ale pacienților, am extins în mod constant oferta noastră cu noi servicii. Avem în prezent un număr ridicat de puncte de vânzare în regiunea Silezia de Jos, în care cei mai buni specialiști oferi consultanță în multe domenii ale medicinii.

Încredere și întelegere
Încredere și întelegere

Avem semnat un contract cu CNSAS privind serviciile doctorilor de prim contact, de asemenea, oferim vizite medicale cu deplasare la pacient. În clinicile noastre, puteți găsi, de asemenea, și clinici ortodontice, care au fost special concepute pentru cei mai tineri pacienți.

Profesionism și dăruire
Profesionism și dăruire

Ca unul dintre puțini din țară oferim pachete benefice de servicii medicale, care includ de asemenea servicii stomatologice. Serviciile prietenoase și profesionale și o abordare individuală pentru fiecare pacient este cartea de vizită a companiei noastre.

 

 

Gata cu coziile de așteptare, gata de teama înainte de vizita la medic  – însănătoșiți-vă la [numele societății]!