ASOCIATIA SPERANTA PENTRU NICOLAS


 

Asociatia Speranta pentru Nicoloas  

COD INREGISTRARE FISCALA  

CUI 35810832

 

CONTURI BANCARE DESCHISE LA BANCA TRANSILVANIA

 

RO25BTRLRONCRT0343922601 CONT LEI

 

RO72BTRLEURCRT0343922601 CONT EURO

 

RO76BTRLUSDCRT0343922601 CONT DOLARI

 

 

DE COMPLETAT

Este gratuit si rapid


Prin completarea Formularului 230 ii spui statului ca o parte din impozitul pe care i l-ai platit deja anul trecut va merge catre un ONG, ceea ce inseamna ca intregul proces nu presupune niciun cost pentru tine.


Procedura de redirectionare nu dureaza decat 5 minute, si consta in completarea Formularului 230, pe care il poti descarca de mai jos.

 

Ce poti face cu Declaratia 230 dupa ce o completezi?
O poti duce la organul fiscal de care apartii (Administratia Financiara), direct sau prin posta;

Aceasta trebuie depusa pana pe 25 mai a fiecarui an


Dupa ce ai completat si semnat formularul 230 il poti scana si trimite pe email la sprijinpentrunicolas@yahoo.com sau anutzamarin@yahoo.com

[descarcă] 0.1 MB anexa-230

FORMULAR 230 ANAF

Detii o firma? …

 

Ofera o sponsorizare prin directionarea a 20% din impozitul pe profit si dai sansa la viata normala unui copil care are nevoie de ajutorul tau…

Sponsorizarea este forma prin care o persoana fizica sau juridica ofera o anumita suma de bani sau produse unei entitati nonprofit si care se bucura de deduceri fiscale.

 

In Romania, operatiunile de sponsorizare sunt reglementate prin Legea nr. 32/1994 (cea a sponsorizarii). In ceea ce priveste tratamentul fiscal al sponsorizarii sub aspectul deductibilitatii unei parti din impozitului pe profit, pentru operatiunile constând in acordarea de bunuri, executarea de lucrari sau prestarea de servicii, este reglementat de Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal.

 

Legislatia romaneasca impune doua conditii in acest sens:
1) suma sponsorizata sa se incadreze in limita de 20% din impozitul pe profit ce revine statului.
2) suma sponsorizata sa nu depaseasca 0,3% din cifra de afaceri a firmei;

 

Asociatia Speranta pentru Nicolas este deschisa oricarei initiative de colaborare din partea companiilor, care vor sa sustina proiectul nostru de recuperare medicala,psihica si motorie a copilului Nicolas .

 

Nu ezitati sa ne contactati 

 

Mail: sprijinpentrunicolas@yahoo.com

[descarcă] 0.1 MB contract-de-sponsorizare

 

"Medicii care se ocupă cu pacienții, ar trebui să înțeleagă, ce este omul, ce este viața și ce este sănătarea, și în ce mod echilibrul și armonia dintre aceste elemente le ține".

Leonardo da Vinci