Carte de oaspeți


Aici va asteptam cu pareri,discutii,sfaturi si vorbe de bine...

Tina
27.01.2016

Dragul de tine, mult curaj pentru tratament si recuperare si incearca si la Salveazaoinima.

Ana
03.02.2016

Puiutule...te "cunosc de ceva timp, te-am "urmarit" pe Facebook! Esti un copil minunat cu parinti model!!!! Sa-ti dea bunul Dumnezeu sanatate, ca de asta ai nevoie acum! Parintilor sa le dea putere si totul va fi bine! Te astept pe la Hemeiusi, la doamna diriginta!

violeta
09.03.2016

Nu stiu cum sa incep.......de doi ani asta facem si noi. Rares nepotelul nostru trece prin asa ceva! A recuperat mult acum dar cu credinta si cu ajutorul oamenilor cu suflet mare sper sa reusim cit de cit! In fiecare zi cite un pic si dam inainte. Noi va dorim sanatate si putere

Beatrice
17.03.2016

Nicolas, inger mic, esti mandria parintilor tai! Putere tuturor! Voi contribui si eu, ori de cate ori pot.

Am donat si incerc sa mai strang donatiu
24.03.2016

Imi pare rau de ceea ce vi sa intamplat si vi se mai intampla. Ni se face rusine ca suntem romani cand vedem cazuri de genul acesta care afecteaza suflete nevinovate. Am donat si eu si sper sa reusesc sa va mai aduc donatii. Multa sanatate si tot ce e mai bun pt Nicolas si familia lui! Maria Jaba (Bucica)

Marilena
25.03.2016

Ne vom ruga pentru Nicolas si familia voastra si sa speram in ajutorul lui Dumnezeu. Este Anul Milostivirii si Milostivirea Domnului este mare. In Alba Iulia este un centru de recuperare "Maria Beatrice". Stiu ca nu va este aproape, dar poate va este de folos. http://mariabeatrice.ro/ 

Marilena
25.03.2016

De asemenea, in apropiere de Aiud este Centrul de Recuperare si Agrement prin Calarie Leorint, unde niste oameni inimosi se ocupa de copii. http://www.calariepedagogica.ro/ Numai bine!

Mi
31.03.2016

Informati-va și despre efectele vaccinurilor. Să nu influențeze și ele negativ starea sănătății micuțului. Dumnezeu să vă dea putere și să vă ocrotească! Toate cele bune și numai sănătate!

nina
11.04.2016

Multa sanatate si haideti pic cu pic se face mult !sa ajutam puiul acesta de om

Sanatate multa Nicolas
22.04.2016

Astazi am fost la banca si am lasat putin din putinul meu. Multa sanatate Nicolas! Parintilor multa rabdare,putere si credinta sa puteti parcurge acest drum! O sa fie bine cu ajutorul lui Dumnezeu!

Fadir
07.11.2016

Weather is cold and room should be warm and cheap

Mihaela
12.04.2017
Ma întristat foarte tare povestea dumneavoastră de viață. Si eu am fost foarte aproape la nașterea celui de al doilea fiu să patesc la fel dar cu ajutorul lui Dumnezeu totul a fost bine până la urmă. Bine înțeles că am facut plângere La colegiul medicilor din Sibiu.Pentru toată suferința ingerasului mic si nevinovat trebuie să dați in judecată spitalul si persoanele vinovate pentru daunele si traumele suferite si pentru a se gândi de două ori înainte sa mai pățească si alte ființe nevinovate .

Adaugă un comentariu:

Autor
Mesaj