Sesiuni 2016


INTERNARE MARIA BEATRICE ALBA IULIA
INTERNARE MARIA BEATRICE ALBA IULIA

 

       Am avut dragi prieteni prima internare la Centrul Medical Maria Beatrice  din Alba Iulia...totul cu ajutorul dvs ,prieteni de nadejde ,cunoscuti si necunoscuti care ati donat din putinul vostru ,astfel incat am strans suma necesara unei internari .

       Ce sa spun...suntem foarte fericiti de realizarile de pana acum...am facut progrese foarte importante...am scapat de fobia apei si de frica de sol...acum stam in bazin...in cada si ne balacim....stam si jos,pe pardoseala si ne jocam fara sa ne mai fie teama,intindem manutele mai bine,ne intoarcem mai usor...deci ..progrese.

     Multumim tuturor pentru ajutoarele trimise ...in bani si produse...va dorim toate cele bune si ne rugam ca bunul Dumnezeu sa aiba grija de toata lumea si de noi.

      Poate daca pe viitor se vor mai strange banuti in conturile lui Nicolas o sa mai mergem la Maria Beatrice ...poate ,depinde de situatia financiara.

      Dar cum Dumnezeu are planuri cu toata lumea....o sa ne rugam sa aiba grija si de recuperarea lui Nicolas...si de cei ce au avut si vor avea grija ca el sa se poata recupera.

      Dragi prieteni..suntem bine...avem progrese...crestem..va iubim pe toti si va dorim toate cele bune....